Deze managementboeken staan in ieder geval in de Top 100

Welkom bij ManagementboekTop100.nl de site met een link naar de beste (100) boeken voor managers

ManagementboekTop100.nl
       De 100 beste boeken voor managers

Welkom bij de Managementboek Top 100


Er is een veelheid aan boeken voor managers, ondernemers en beslissers in bedrijven te koop. De laatste jaren heeft dit alleen maar een vlucht genomen. Heel goed natuurlijk want het biedt veel informatie die mensen ontwikkeld.


Maar welk boek moet je aanschaffen in een tijd waarin we eigenlijk helemaal geen tijd hebben? En welk boek geeft je de meest efficiënte kennis bij het doel wat je zelf hebt?

Deze site www.managementboektop100.nl geeft je het antwoord in het overzicht van de 100 beste management boeken van dit moment.


De lijst met 100 beste boeken voor managers is op dit moment nog in de maak. Maar tot die tijd willen we een aantal goede links naar goede boeken niet onthouden. Eind februari 2009 is de top 100 klaar en dus te vinden op deze site. Het nut van een managementboek in crisistijd...


Dat het financieel met veel bedrijven inmiddels wat minder gaat is geen geheim. Wat moet je dan als manager?


Moet je om je heen gaan kijken? Blijven waar je zit? Of is het dan tijd om jezelf net even wat beter neer te zetten dan je collega’s?


Het laatste is in veel gevallen de beste optie. Investeren in kennis is altijd goed, maar als het wat minder gaat is er ook wat meer tijd voor.


Dus zet je persoonlijk succes naar je hand en initieer voor jezelf kansen. Een verantwoorde investering in je eigen ontwikkeling en kennis.

http://http//www.managementboek.nl/boek/9789013047011/kloteklanten_egbert_jan_van_bel?affiliate=1044
Welke boeken ga jij bestellen?http://www.managementboek.nl/zoeken?sortorder=30d%20DESC&extra%5B%5D=verkoop_top_100?affiliate=1044